Esküvő fotózás
Kedves Érdeklődő!

Amennyiben ezt olvasod, valószínűleg esküvőfotóst keresel és jó helyen is jársz. 
Nálam nincsenek csomagok, mivel minden egyes esküvő egyedi megoldásokat kíván, ezért az esküvőtök megismerése után adok személyre szabott árajánlatot.
Úgy gondolom a nagy napotok egy teljes egész, így a készülődéstől a lagziig jelen vagyok, mivel vétek lenne bármelyik mozzanatról is lemaradni, mikor összekötitek az életeteket. 
Az esküvőtök előtti időszakban egy jegyesfotózással hangolódunk rá a nagy napra, ezzel jobban megismerjük egymást, ti pedig a fotózás folyamatát.
Az egybekelés előtti vagy utáni, külön napon készítjük el a beállított fotókat, hogy legyen rá idő és kifogástalan minőséget kapjatok, illetve az esküvő napján se azon kelljen stresszelnetek, hogy hogyan és mikor fog beleférni az időtökbe.
Jelenleg kedvező árakkal tudok szolgálni, mivel az esküvők világában kezdő belépő vagyok, ennek ellenére a riporteri és eseményfotózások miatt megfelelő és magabiztos tapasztalattal tudom megörökíteni a nagy napotokat.
A szolgáltatásról számla és szerződés készül így védve titeket, hogy minőségi munkát kapjatok végül kézhez.
A kiajánlott ár a fenti szolgáltatások összességét tartalmazza, a fotókönyv rengeteg lehetősége miatt az külön megállapodás kérdése, ezeket személyes találkozás alkalmával beszéljük meg.

Árajánlatkéréssel fordulj hozzám bizalommal a lenti elérhetőségek bármelyikén!
Várom megkeresésed!
Telefon: +36 30 813 42 62
E-mail/iMessage: zgalantai@me.com
Küldés
Köszönöm a leveled, mihamarabb válaszolok!