Horváth Sándor technikai igazgató ébreszti az egyik szoba lakóit. A szobák 4 ágyasak, a kollégiumban az összes korosztályból vannak bentlakók.
Simonné Tamási Rita ébreszti az Illés Akadémia lakóit fél 7-kor. Ébresztés után reggeli várja a bentlakókat a kollégium étkezőjében.
Az ébresztő után reggeli várja a kollégium lakóit az Illés Akadémián.
Az Illés Akadémia bentlakó diákjai teljes ellátást kapnak a kollégiumban.
Horváth Sándor (j) technikai igazgató felügyeli az indulást. 7 óra 15 perckor az alsóbb korosztályosokat kisbusz viszi az Illés Akadémiáról a szombathelyi Váci Mihály Általános Iskolába 2011 szeptember 5-én.
7 óra 15 perckor az alsóbb korosztályosokat kisbusz viszi az Illés Akadémiáról a szombathelyi Váci Mihály Általános Iskolába 2011 szeptember 5-én.
Az általános iskola tanterve közt is szerepel a futballoktatás az Illés Akadémia diákjainak, első két órában szakmai oktatásban részesülnek.
Az általános iskola tanterve közt is szerepel a futballoktatás az Illés Akadémia diákjainak, első két órában szakmai oktatásban részesülnek.
Becsöngetésre váró tanulók az Illés Akadémiának helyet adó kollégium bejáratánál 2011. szeptember 5-én.
Simonné Tamási Rita osztálya a szünetben. A 11.-es diákok magyar órára készülnek az Illés Akadémián.
Az Illés Akadémia felsőbb korosztályos diákjai az akadémia keretei között középiskolai képzésben részesülnek, a tanórákat a kollégium épületébenül tartják meg.
Bakos Roland edzést tart az U15-ös korosztály tagjainak. Az edzéseket összehangolják a tanórák idejével, így a különböző korosztályoknak más-más időpontban tartják az tréningeket. A felkészülés a Herman Ottó Szakközépiskola mögötti területen történik, ahol több pálya áll az Illés Akadémia rendelkezésére.
Labdatechnikai elemeket gyakorol egy U15-ös tanuló Bakos Roland és Nagy József edzők felügyelete alatt az Illés Akadémia pályáján 2011. szeptember 5-én.
A labdatechnikai edzés után kapuralövést gyakorolnak az U15-ös korosztály sportolói az Illés Akadémián.
Herman Ottó Szakközépiskola és az Illés Akadémia diákjai sétálnak az intézmény parkjában 2011. szeptember 5-én délelőtt. A két iskola azonos helyen, külön épületben várja a diákokat.
A főépület mögött elhelyezkedő pályáknál külön épületben öltözhetnek át a sportolók, illetve  rossz idő esetén egy műfüves pálya ad otthont az edzéseknek.
Az Illés Akadémia tanulói váltják egymást, az U17-19-es korosztály edzésre siet az intézmény mögötti pályához.
Az U19-es csapat labdatechnikai edzése Bakos Roland edzővel az Illés Akadémia műfüves pályáján.
A labdatechnikai edzés után az U18-as csapat Marton Róbert edzővel kapurarúgást gyakorol.
Farkas Péter edző figyeli az U19-es csapat edzését az Illés Akadémián.
Az U17-19-es korosztály edzését tanulmányozzák az edzésképzés résztvevői. A játékosképzés mellett az Illés Akadémia edzésképzést is indít.
A műfüves pályán rossz idő esetén is megtarthatóak az edzések. A kép hátterében az U17-19-es korosztály edzése látható az Illés Akadémián.
U12-14-es csapat edzése az Illés Akadémián 2011. szeptember 6-án.
U12-14-es csapat edzése az Illés Akadémián 2011. szeptember 6-án.
Bánfalvi Zsolt edző instruálja az U12-14-es korosztály focistáit az Illés Akadémia délutáni edzésén.
Back to Top